White logo - no background-dropshadow-600px

TEL: 06-27885912

Download hier de persbundel

MixedMingle lanceert nieuwe single “Waar ben jij”

 

Heerhugowaard, Nederland – Het Nederlandse coverduo MixedMingle, bestaande uit Ester Krijgsman en Erik van Kruiselbergen, heeft op 21 april 2024 hun langverwachte nieuwe single “Waar ben jij” uitgebracht. Deze release markeert een belangrijk moment in de 20-jarige geschiedenis van het duo, die bekend staan om hun dynamische vertolkingen en meeslepende live optredens.

 

De powerballad “Waar ben jij” gecomponeerd door Ton Speelman en geschreven door Ester Krijgsman, belooft een reis te zijn die luisteraars meeneemt in de emoties van het gemis van geliefde, familie en vrienden. De single combineert het verfijnde muzikale arrangement van Oerlemans muziekproducties, de geweldige gitaar partijen van Marcel Fisser en de harmonieuze samenzang van Ester en Erik, wat resulteert in een nummer dat zowel pakkend en meeslepend als herkenbaar aanvoelt.

 

Ester Krijgsman, zangeres van het duo, vertelt over het creatieve proces: “Met ‘Waar ben jij’ wilden we een stuk van onze emoties blootleggen die we vaak onder woorden willen brengen, maar niet altijd kunnen uitdrukken. Het is een lied dat echt uit het hart komt, en we hopen dat het de luisteraars zal raken.”

 

Erik van Kruiselbergen, de andere helft van MixedMingle, voegt toe: “Deze single is een mijlpaal voor ons. Het is niet alleen onze eerste echte eigen (niet cover) single, maar laat ook zien wat we in ons mars hebben, naast al het feest- en coverwerk, waar mensen ons doorgaans van kennen.“

 

“Waar ben jij” is nu beschikbaar op alle grote streamingdiensten en de verwachtingen zijn hooggespannen, na het enthousiaste ontvangst tijdens hun theater concert van 21 april in Spaarndam.  Dit concert zal zeker ergens in het najaar nog eens herhaald worden, dus hou de social media kanalen in de gaten.

 

Voor meer informatie over MixedMingle en hun nieuwe single “Waar ben jij”, bezoek https://mixedmingle.nl of volg het duo op hun sociale media kanalen.